Qenushi lumtur

Plan Toys
Availability:

6 stok


Qenushi lumtur, projektuar me një kokë të rrotullueshme, veshë të çuditshëm dhe trup që tunden nga njëra anë në tjetrën kur tërhiqen së bashku!

4,800 L

6 stok

Qenushi lumtur, projektuar me një kokë të rrotullueshme, veshë të çuditshëm dhe trup që tunden nga njëra anë në tjetrën kur tërhiqen së bashku!

SKU: 8854740051011 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Ngjyra

E kuqe

SHPORTA NË BEE

close