, , , ,

Qenushi prej druri dhe makina Terreno

Djeco
Availability:

8 stok


Brrmmm Brrmmm!  Makina Terreno, e ilustruar me një qen të bukur që drejton një makinë të montuar në 4 rrota të vërteta dhe mund të tërhiqet së bashku me litarin e bashkangjitur. Kjo është një lodër argëtuese, me vlerë të madhe që do të bëjë pas vetes të gjithë fëmijët e vegjël pasiqë mund ta tërheqin dhe manovrojnë duke mësuar aftësitë e koordinimit ndërsa luajnë.

Karakteristikat:

 • Bërë prej druri
 • Ngjyrosur me ngjyra jo toksike
 • Pamja dhe ndjenja e kësaj lodre tërheqëse janë të shkëlqyera
 • Rrotat krijojnë stabilitet

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 16 x 23 cm
 • Mosha: +18 muajsh

 

2,600 L

8 stok

Brrmmm Brrmmm!  Makina Terreno, e ilustruar me një qen të bukur që drejton një makinë të montuar në 4 rrota të vërteta dhe mund të tërhiqet së bashku me litarin e bashkangjitur. Kjo është një lodër argëtuese, me vlerë të madhe që do të bëjë pas vetes të gjithë fëmijët e vegjël pasiqë mund ta tërheqin dhe manovrojnë duke mësuar aftësitë e koordinimit ndërsa luajnë.

Karakteristikat:

 • Bërë prej druri
 • Ngjyrosur me ngjyra jo toksike
 • Pamja dhe ndjenja e kësaj lodre tërheqëse janë të shkëlqyera
 • Rrotat krijojnë stabilitet

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 16 x 23 cm
 • Mosha: +18 muajsh

 

Marka

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close