Qilimi fermës

Melissa & Doug
Availability:

8 stok


Qilimi fermës | Aventurat janë të sigurta se do të mblidhen në të gjithë fermën me këtë qilim loje të guximshëm dhe të gjallë me temë ferme! E bërë në mënyrë të qëndrueshme për tu dukur e shkëlqyeshme për kohërat e panumërta të lojërave që vijnë, qilimi i butë, i endur me një mbështetje të rrëshqitur, vjen me tre figura të kafshëve të fermave të grumbulluara (lopë, derr, kalë) dhe një traktor dhe rimorkio fermë prej druri, dhe përmban detaje si një hambar, stalla, etj.

7,300 L

8 stok

Qilimi fermës | Aventurat janë të sigurta se do të mblidhen në të gjithë fermën me këtë qilim loje të guximshëm dhe të gjallë me temë ferme! E bërë në mënyrë të qëndrueshme për tu dukur e shkëlqyeshme për kohërat e panumërta të lojërave që vijnë, qilimi i butë, i endur me një mbështetje të rrëshqitur, vjen me tre figura të kafshëve të fermave të grumbulluara (lopë, derr, kalë) dhe një traktor dhe rimorkio fermë prej druri, dhe përmban detaje si një hambar, stalla, etj.

SKU: 000772194259 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close