Qilimi i Rrugëve e Automjeteve

Melissa & Doug
Availability:

12 stok


Qilimi i Rrugëve e Automjeteve | Shkoni të punoni në të gjithë kantiertin e ndërtimit shumëngjyrësht të këtij qilimi!  E bërë në mënyrë të qëndrueshme për t’u dukur e shkëlqyeshme për kohërat e panumërta të lojërave që vijnë, qilimat e endura me një mbështetje të rrëshqitshme vijnë me tre lodra ndrëtimi prej druri dhe përfshijnë detaje si vinça, karrocat e rrotave, barrierat, kone dhe rrugët lidhëse për to. Me këtë qilim ka shumë për të mësuar dhe luajtur.

6,100 L

12 stok

Qilimi i Rrugëve e Automjeteve | Shkoni të punoni në të gjithë kantiertin e ndërtimit shumëngjyrësht të këtij qilimi!  E bërë në mënyrë të qëndrueshme për t’u dukur e shkëlqyeshme për kohërat e panumërta të lojërave që vijnë, qilimat e endura me një mbështetje të rrëshqitshme vijnë me tre lodra ndrëtimi prej druri dhe përfshijnë detaje si vinça, karrocat e rrotave, barrierat, kone dhe rrugët lidhëse për to. Me këtë qilim ka shumë për të mësuar dhe luajtur.

SKU: 000772194075 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close