Qilimi Kërce & Numëro

Melissa & Doug
Availability:

5 stok


Qilimi Kërce & Numëro | Një lojë klasike me seri lojrash shumëngjyrëshe dhe  me cilësi të lartë hopscotch! Duke shfaqur zogj të gëzuar, retë me gëzof dhe një ylber ngjyrash, ky qilim hopscotch ofron shumë mënyra për të mësuar dhe luajtur. Lidhja e përforcuar e kufirit parandalon copëtimin. Përfshihen dy pjesë loje shumëngjyrësh.

6,100 L

5 stok

Qilimi Kërce & Numëro | Një lojë klasike me seri lojrash shumëngjyrëshe dhe  me cilësi të lartë hopscotch! Duke shfaqur zogj të gëzuar, retë me gëzof dhe një ylber ngjyrash, ky qilim hopscotch ofron shumë mënyra për të mësuar dhe luajtur. Lidhja e përforcuar e kufirit parandalon copëtimin. Përfshihen dy pjesë loje shumëngjyrësh.

SKU: 000772194020 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close