,

Qilimi prehistorik Dinosaurët

Melissa & Doug
Availability:

8 stok


Sillni në jetë gjigantët parahistorikë që ecnin në tokë miliona vjet më parë me këtë qilim të fortë, të larmishëm dhe me panoramikën e dinosaurëve. I bërë në mënyrë të qëndrueshme për t’u dukur i mrekullueshem për kohërat e panumërta të lojërave që vijnë, qilimi i  endur vjen me figura dinosaurësh dhe përmban detaje si një vullkan flluskues, ujëvara, lumi, shpellë e ftohtë, xhungël, dhe kullota për të dhënë shumë mundësi për lojë krijuese. Formati është mjaft i madh për lojra në grup.

Karakteristikat:

  • Qilimi i endur me figura dinosaurësh dhe detaje shtesë me panoramika të ndryshme
  • I përshtatshëm për lojra krijuese edhe në grupe
  • Përshtatet në mënyrë perfekte edhe si dekorues dhome

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 100 x 90 cm

7,300 L

8 stok

Sillni në jetë gjigantët parahistorikë që ecnin në tokë miliona vjet më parë me këtë qilim të fortë, të larmishëm dhe me panoramikën e dinosaurëve. I bërë në mënyrë të qëndrueshme për t’u dukur i mrekullueshem për kohërat e panumërta të lojërave që vijnë, qilimi i  endur vjen me figura dinosaurësh dhe përmban detaje si një vullkan flluskues, ujëvara, lumi, shpellë e ftohtë, xhungël, dhe kullota për të dhënë shumë mundësi për lojë krijuese. Formati është mjaft i madh për lojra në grup.

Karakteristikat:

  • Qilimi i endur me figura dinosaurësh dhe detaje shtesë me panoramika të ndryshme
  • I përshtatshëm për lojra krijuese edhe në grupe
  • Përshtatet në mënyrë perfekte edhe si dekorues dhome

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 100 x 90 cm
SKU: 772194273 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close