, ,

Qyteti Kinoptik

Djeco
Availability:

1 stok


Stimuloni krijimtarinë Out of Box me serinë e enigmave Kinoptik Optical Illusion të krijuara në mënyrë të shkëlqyer nga Djeco. Një enigmë magnetike mahnitëse që ju lejon të krijoni, ndërtoni dhe ‘animoni’. Thjesht projektoni dhe bashkoni qytetin tuaj në tabelën katrore magnetike dhe më pas jepini jetë me filtrin special të iluzionit optik. Lëvizeni përpara dhe mbrapa, lart e poshtë dhe përreth dhe jini të mahnitur ndërsa animacioni hyn në lojë. Zhvillon zgjidhjen e problemeve, të menduarit vizual dhe atë imagjinativ.

Karakteristikat:

 • Stimulon krijimtarinë Out of Box me serinë e enigmave Kinoptik
 • Enigmë magnetike mahnitëse që ju lejon të krijoni, ndërtoni dhe ‘animoni’
 • Zhvillon zgjidhjen e problemeve, të menduarit vizual dhe atë imagjinativ
 • Mundëson orë argëtimi pafund
 • Ndërtuar nga kartoni i rëndë me grafikë të laminuara me cilësi të lartë
 • Rrit dhe zhvillon krijueshmërinë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e paketimit:   32 x 4 x 32 cm
 • Mosha: +6 vjeç

6,900 L

1 stok

Stimuloni krijimtarinë Out of Box me serinë e enigmave Kinoptik Optical Illusion të krijuara në mënyrë të shkëlqyer nga Djeco. Një enigmë magnetike mahnitëse që ju lejon të krijoni, ndërtoni dhe ‘animoni’. Thjesht projektoni dhe bashkoni qytetin tuaj në tabelën katrore magnetike dhe më pas jepini jetë me filtrin special të iluzionit optik. Lëvizeni përpara dhe mbrapa, lart e poshtë dhe përreth dhe jini të mahnitur ndërsa animacioni hyn në lojë. Zhvillon zgjidhjen e problemeve, të menduarit vizual dhe atë imagjinativ.

Karakteristikat:

 • Stimulon krijimtarinë Out of Box me serinë e enigmave Kinoptik
 • Enigmë magnetike mahnitëse që ju lejon të krijoni, ndërtoni dhe ‘animoni’
 • Zhvillon zgjidhjen e problemeve, të menduarit vizual dhe atë imagjinativ
 • Mundëson orë argëtimi pafund
 • Ndërtuar nga kartoni i rëndë me grafikë të laminuara me cilësi të lartë
 • Rrit dhe zhvillon krijueshmërinë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e paketimit:   32 x 4 x 32 cm
 • Mosha: +6 vjeç
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close