Qyteti në Blloqe

Moulin Roty
Availability:

6 stok


Qyteti në Blloqe, kjo lojë përbëhet nga 40 copë ahu të pikturuara me ngjyra parësore. Misioni i fëmijës tuaj është të ndërtojë shtëpi dhe ndërtesa deri në pafundësi! Kjo lojë ndërtimore zhvillon aftësi dhe imagjinatë praktike të fëmijëve, si dhe nocionin e hapësirës.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 25×15 cm
  • Materialet: Dru i ngurtë
  • I përshtatshëm nga +2 vjeç

9,600 L

6 stok

Qyteti në Blloqe, kjo lojë përbëhet nga 40 copë ahu të pikturuara me ngjyra parësore. Misioni i fëmijës tuaj është të ndërtojë shtëpi dhe ndërtesa deri në pafundësi! Kjo lojë ndërtimore zhvillon aftësi dhe imagjinatë praktike të fëmijëve, si dhe nocionin e hapësirës.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 25×15 cm
  • Materialet: Dru i ngurtë
  • I përshtatshëm nga +2 vjeç
SKU: 3575677204046 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close