Qyteti prej druri

Moulin Roty
Availability:

7 stok


Qyteti prej druri | Kjo lojë përbëhet nga 23 copë të bëra prej ahu që përfaqësojnë fasadat e shtëpive, shenjat e dyqaneve, dyert, dritaret. Misioni i fëmijës tuaj është të ndërtojë rrugën e tij. Kjo lojë ndërtimi zhvillon aftësi praktike dhe imagjinatë të fëmijës tuaj, si dhe nocionin e hapësirës. Projektuar nga Aurélien Débat.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 25×10 cm
  • Materialet: Dru i ngurtë
  • Mosha +2 vjeç

3,900 L

7 stok

Qyteti prej druri | Kjo lojë përbëhet nga 23 copë të bëra prej ahu që përfaqësojnë fasadat e shtëpive, shenjat e dyqaneve, dyert, dritaret. Misioni i fëmijës tuaj është të ndërtojë rrugën e tij. Kjo lojë ndërtimi zhvillon aftësi praktike dhe imagjinatë të fëmijës tuaj, si dhe nocionin e hapësirës. Projektuar nga Aurélien Débat.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 25×10 cm
  • Materialet: Dru i ngurtë
  • Mosha +2 vjeç
SKU: 3575677204107 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close