,

Set Shofer i garave

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Set Shofer i garave | Fëmijët do të jenë fituesit e vërtetë të kësaj gare! Veshje me cilësi të lartë përfshjnë një kaskë që mund të përshtatet me madhësinë e kokës dhe xhupa zip-up të kompletuara me emblema shumëngjyrësh garash. Një timon i butë përmban detaje të shtypura si stampa.

6,600 L

2 stok

Set Shofer i garave | Fëmijët do të jenë fituesit e vërtetë të kësaj gare! Veshje me cilësi të lartë përfshjnë një kaskë që mund të përshtatet me madhësinë e kokës dhe xhupa zip-up të kompletuara me emblema shumëngjyrësh garash. Një timon i butë përmban detaje të shtypura si stampa.

SKU: 000772185622 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close