,

Radio Walkie-Talkie

EurekaKids
Availability:

1 stok


Radio Walkie-Talkie | Të vegjlit do të pëlqejnë të eksplorojnë botën me këto biseda walkie-talkie, të cilat kanë një gamë prej 3 km dhe shumë funksione siç janë 8 kanale që mund të përdoren kudo, mënyra e thirrjes me 10 tinguj, elektrik dore të integruar ose ekran me ndriçim.

Karakteristikat:

  • Gama: 3 Km – 8 kanale.
  • Mosha: +7 vjeç

5,200 L

1 stok

Radio Walkie-Talkie | Të vegjlit do të pëlqejnë të eksplorojnë botën me këto biseda walkie-talkie, të cilat kanë një gamë prej 3 km dhe shumë funksione siç janë 8 kanale që mund të përdoren kudo, mënyra e thirrjes me 10 tinguj, elektrik dore të integruar ose ekran me ndriçim.

Karakteristikat:

  • Gama: 3 Km – 8 kanale.
  • Mosha: +7 vjeç
SKU: 8435404812867 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+7 vjeç

SHPORTA NË BEE

close