, , ,

Railway train set

Melissa & Doug
Availability:

5 stok


Kur e jepni këtë set si dhuratë, do të shihni sytë e fëmijëve më të lumtur se kurrë. Seti përbëhet nga më shumë se 130 pjesë dhe përmban gjithçka që u nevojitet fëmijëve për tu argëtuar me orë të tëra. Shina, kthesa, pemë, vagona, shenja qarkullimi, ura për të ndryshuar drejtimin dhe shumë të tjera janë pjesë e këtij seti të mrekullueshëm. Mund të luhet vetëm ose në grupe. Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët.

Karakteristikat:

 • Seti përbëhet nga më shumë se 130 pjesë
 • Përmban vagonë, hekurudhë dhe shumë pjesë të tjera
 • Lojë argëtuese e bërë prej druri
 • Mund të luhet vetëm ose në grupe
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 43.2 x 12.7 x 71.2
 • Pesha: 7.8 kg

17,400 L

5 stok

Kur e jepni këtë set si dhuratë, do të shihni sytë e fëmijëve më të lumtur se kurrë. Seti përbëhet nga më shumë se 130 pjesë dhe përmban gjithçka që u nevojitet fëmijëve për tu argëtuar me orë të tëra. Shina, kthesa, pemë, vagona, shenja qarkullimi, ura për të ndryshuar drejtimin dhe shumë të tjera janë pjesë e këtij seti të mrekullueshëm. Mund të luhet vetëm ose në grupe. Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët.

Karakteristikat:

 • Seti përbëhet nga më shumë se 130 pjesë
 • Përmban vagonë, hekurudhë dhe shumë pjesë të tjera
 • Lojë argëtuese e bërë prej druri
 • Mund të luhet vetëm ose në grupe
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 43.2 x 12.7 x 71.2
 • Pesha: 7.8 kg
SKU: 000772107013 Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close