, ,

Rainbow Balance

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Zbuloni bazat e ekuilibrit me këtë lodër klasike plot ngjyra! Fëmijët duhet ti përziejnë dhe bashkojnë më pas 10 blloqet drejtkëndëshe me ngjyra të ndritshme në numrat  në bazën e drurit  për të parë nëse ekuilibrohet. Kjo është një lodër e cila këshillohet gjatë mësimit të njohjes së ngjyrave dhe numrave, përputhjes dhe renditjes, aftësive të shkëlqyera krijuese dhe aftësive për zgjidhjen e problemeve.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese e ekuilibrit
 • Ndihmon në  njohjen e ngjyrave dhe numrave
 • Zhvillon aftësitë për zgjidhjen e problemeve
 • Rrit krijueshmërinë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 14 x 33 x 6.35 cm

4,200 L

2 stok

Zbuloni bazat e ekuilibrit me këtë lodër klasike plot ngjyra! Fëmijët duhet ti përziejnë dhe bashkojnë më pas 10 blloqet drejtkëndëshe me ngjyra të ndritshme në numrat  në bazën e drurit  për të parë nëse ekuilibrohet. Kjo është një lodër e cila këshillohet gjatë mësimit të njohjes së ngjyrave dhe numrave, përputhjes dhe renditjes, aftësive të shkëlqyera krijuese dhe aftësive për zgjidhjen e problemeve.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese e ekuilibrit
 • Ndihmon në  njohjen e ngjyrave dhe numrave
 • Zhvillon aftësitë për zgjidhjen e problemeve
 • Rrit krijueshmërinë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 14 x 33 x 6.35 cm
SKU: 000772151979 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close