Sold out!

Raketa ime

Baby Stella
Availability:

S’ka stok


Raketa ime | Lërini vogëlushët tuaj të bëhen astronauta dhe të pilotojnë këtë raketë shumëngjyrëshe për shumë misione që do të vijnë. Këmba e brendshme rrotullohet lart e poshtë lehtë për lojë të vazhdueshme, ndërsa rruazat e brendshme janë të ndritshme dhe shumëngjyrëshe për të tërheq fëmijën për orë të tëra misionesh në planet. Raketa ime është një shtesë e shkëlqyeshme për çdo tifoz të apasionuar pas hapësirës dhe është e përkryer për të argëtuar vogëlushët tuaj. Ideale për të sapolindurit.

 

2,900 L

Sold out!

Raketa ime | Lërini vogëlushët tuaj të bëhen  astronauta dhe të pilotojnë këtë raketë shumëngjyrëshe për shumë misione që do të vijnë.  Këmba e brendshme rrotullohet lart e poshtë lehtë për lojë të vazhdueshme, ndërsa rruazat e brendshme janë të ndritshme dhe shumëngjyrëshe për të tërheq fëmijën për orë të tëra misionesh në planet. Raketa ime është një shtesë e shkëlqyeshme për çdo tifoz të apasionuar pas  hapësirës dhe është e përkryer për të argëtuar vogëlushët tuaj. Ideale për të sapolindurit.

 

SKU: 11964487783 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close