, , ,

Rrepa – Ramona

Oli & Carol
Availability:

2 stok


Ramona the Radish do të stimulojë shqisat e foshnjeve ndërsa i qetëson edhe mishrat e dhëmbëve. Vogëlushët tuaj do ta ndjejnë realisht prekjen në mënyrë të shëndetshme. Ky produkt është i përsosur për tu përdorur si një thithës për fëmijët, si lodër, si lodër banje, për lojë shqisore dhe si objekt dekorativ.  Edhe madhësia e produktit është analizuar me kujdes që mund të mbahet lehtësisht nga fëmijët. Është bërë nga një proces artizanal, eko- miqësor me gome 100% natyrale nga pemët Hevea. Ramona the Radish është bërë i gjithi në një copë  të vetme, pa vrima, të cilat shmangin krijimin e baktereve brenda.  Gjithashtu është pikturuar me dorë me pigmente natyrore një nga një, kështu që është unike!

Çfarë e bën të vyer:

 • I butë, i lehtë për t’u kapur dhe i sigurt për t’u përtypur
 • Stimulon shqisat e foshnjës dhe qetëson mishrat e dhëmbëve
 • Pikturuar me dorë me pigmente natyrale
 • Plotësisht i sigurt për fëmijët duke plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë të produkteve të fëmijëve
 • Shumë higjenike, pa myk dhe nuk ka vrima, të cilat që parandalojnë praninë, rritjen e baktereve dhe mykut
 • Eko-lodra, të biodegradueshme dhe miqësore me mjedisin
 • Pa përmbajtje lëndësh kimikate

Të dhëna teknike:

 • Bërë me gome 100% natyrale nga pemët Hevea
 • Madhësia: 2.2 x 13.5 x 6.9 cm

2,200 L

2 stok

Ramona the Radish do të stimulojë shqisat e foshnjeve ndërsa i qetëson edhe mishrat e dhëmbëve. Vogëlushët tuaj do ta ndjejnë realisht prekjen në mënyrë të shëndetshme. Ky produkt është i përsosur për tu përdorur si një thithës për fëmijët, si lodër, si lodër banje, për lojë shqisore dhe si objekt dekorativ.  Edhe madhësia e produktit është analizuar me kujdes që mund të mbahet lehtësisht nga fëmijët. Është bërë nga një proces artizanal, eko- miqësor me gome 100% natyrale nga pemët Hevea. Ramona the Radish është bërë i gjithi në një copë  të vetme, pa vrima, të cilat shmangin krijimin e baktereve brenda.  Gjithashtu është pikturuar me dorë me pigmente natyrore një nga një, kështu që është unike!

Çfarë e bën të vyer:

 • I butë, i lehtë për t’u kapur dhe i sigurt për t’u përtypur
 • Stimulon shqisat e foshnjës dhe qetëson mishrat e dhëmbëve
 • Pikturuar me dorë me pigmente natyrale
 • Plotësisht i sigurt për fëmijët duke plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë të produkteve të fëmijëve
 • Shumë higjenike, pa myk dhe nuk ka vrima, të cilat që parandalojnë praninë, rritjen e baktereve dhe mykut
 • Eko-lodra, të biodegradueshme dhe miqësore me mjedisin
 • Pa përmbajtje lëndësh kimikate

Të dhëna teknike:

 • Bërë me gome 100% natyrale nga pemët Hevea
 • Madhësia: 2.2 x 13.5 x 6.9 cm
Marka

Këshilla për kujdesin & larjen

 • Për ta pastruar, thjesht fshijeni lodrën tuaj me ujë me sapun dhe një leckë të lagur
 • Mos e sterilizoni ose ruani në frigorifer
 • Duhet të ruhet në një vend të thatë, sepse si  çdo produkt natyral, lodrat mund të fillojnë të myken nëse lihen në një mjedis të lagësht.
 • Rekomandohet tharja e ajrit midis përdorimit.
 • Mos e lini në kontakt të drejtpërdrejtë me rrezet e diellit ose dritën artificiale për periudha të gjata kohore, sepse ngjyra mund të zbehet.
 • Ndryshimet në temperaturë mund të ndikojnë në formën dhe vëllimin e produktit
 • Hiqni paketimin dhe të gjitha etiketat para se t’ia jepni lodrën fëmijës tuaj

SHPORTA NË BEE

close