Rampa druri

Moulin Roty
Availability:

10 stok


Rampa druri | Vendosni 4 makinat shumëngjyrëshe në 4 rampat prej druri, të gjitha me ngjyra kryesore dhe shikojini që të zmadhojnë shpatet me shpejtësi të lartë!

Karakteristikat:

  • Mosha +12 muaj
  • Material druri

8,600 L

10 stok

Rampa druri | Vendosni 4 makinat shumëngjyrëshe në 4 rampat prej druri, të gjitha me ngjyra kryesore dhe shikojini që të zmadhojnë shpatet me shpejtësi të lartë!

Karakteristikat:

  • Mosha +12 muaj
  • Material druri
SKU: 3575676613269 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close