, , ,

Re aktiviteti muzikor

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Një re e aktivitetit muzikor me unazë të varur dhe yll të vogël të ëmbël, hënë dhe zog, që do t’i mbajë të vogëlushët me argëtim. Një dhuratë  perfekte për të porsalindurit ose një dhuratë speciale festash nga koleksioni Il Etait Une Fois. Ka shumë për të zbuluar dhe plot surpriza, falë tingujve që lëshojnë pjesët përbërëse. Kjo lodër është ideale për të stimuluar shqisat e të vegjëlve dhe për ta argëtuar.

Karakteristikat:

 • Është perfekte për të stimuluar ndjesinë e prekjes së foshnjës
 • Lodër aktiviteti për vogëlushët plot ngjyra
 • E bërë nga pëlhura të buta
 • Është gjithashtu edhe argëtuese

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 30.5 cm
 • Materialet: pambuk, poliestër, plastikë
 • Mosha: +0 muajsh

6,300 L

1 stok

Një re e aktivitetit muzikor me unazë të varur dhe yll të vogël të ëmbël, hënë dhe zog, që do t’i mbajë të vogëlushët me argëtim. Një dhuratë  perfekte për të porsalindurit ose një dhuratë speciale festash nga koleksioni Il Etait Une Fois. Ka shumë për të zbuluar dhe plot surpriza, falë tingujve që lëshojnë pjesët përbërëse. Kjo lodër është ideale për të stimuluar shqisat e të vegjëlve dhe për ta argëtuar.

Karakteristikat:

 • Është perfekte për të stimuluar ndjesinë e prekjes së foshnjës
 • Lodër aktiviteti për vogëlushët plot ngjyra
 • E bërë nga pëlhura të buta
 • Është gjithashtu edhe argëtuese

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 30.5 cm
 • Materialet: pambuk, poliestër, plastikë
 • Mosha: +0 muajsh
Marka

Mosha

+0 muajsh

SHPORTA NË BEE

close