,

Relaks 4moms

4moms
Availability:

2 stok


Karrige lëkundëse për fëmijë 4moms® mamaRoo®4 mund të krijojë lëvizjet origjinale nga dora e një nëne apo babai. MamaRoo®4  lëkundet nga njëra anë në tjetrën, në bazë të modifikimeve që ju vendosni, ashtu sikurse prindërit bëjnë me foshnjat e tyre. Ajo përmban pesë lëvizje unike dhe pesë mundësi shpejtësie për një total prej 25 kombinimesh të ndryshme.

Jo vetëm kaq, por ajo përmban katër melodi të integruarA që të qetësoni vogëlushët tuaj. Pozicionin e qëndrimit mund ta zgjidhni sipas dëshirës, mamaRoo®4 ofron edhe shtrirje të plotë për ta lejuar fëmijën të qëndrojë i qetë dhe të relaksohet, ose të ulet dhe të luajë.

MamaRoo4 është e disponueshme në tre opsione pëlhure:

 • Pëlhura prej pelushi (shumëngjyrëshe dhe të argjendë)
 • Pëlhura klasike (ngjyrë gri dhe të zezë) janë një material poliester i lëmuar dhe i endur
 • Pëlhura  me rrjetë të ftohtë (ngjyrë gri e errët) ka një sipërfaqe të lëmuar për të maksimizuar rrjedhën e ajrit për ta mbajtur fëmijën të freskët dhe të rehatshëm

Karakteristikat:

 • Të gjitha pëlhurat hiqen lehtësisht dhe lahen në lavatriçe
 • Lidhet me Bluetooth
 • Lidhet me pajisje MP3 për të shtuar meloditë
 • Pozicione dinamike qëndrimi
 • Ulësja mund të hiqet lehtësisht
 • Ofron siguri të lartë për vogëlushët

47,900 L

Pastroje zgjedhjen

Karrige lëkundëse për fëmijë 4moms® mamaRoo®4 mund të krijojë lëvizjet origjinale nga dora e një nëne apo babai. MamaRoo®4  lëkundet nga njëra anë në tjetrën, në bazë të modifikimeve që ju vendosni, ashtu sikurse prindërit bëjnë me foshnjat e tyre. Ajo përmban pesë lëvizje unike dhe pesë mundësi shpejtësie për një total prej 25 kombinimesh të ndryshme.

Jo vetëm kaq, por ajo përmban katër melodi të integruarA që të qetësoni vogëlushët tuaj. Pozicionin e qëndrimit mund ta zgjidhni sipas dëshirës, mamaRoo®4 ofron edhe shtrirje të plotë për ta lejuar fëmijën të qëndrojë i qetë dhe të relaksohet, ose të ulet dhe të luajë.

MamaRoo4 është e disponueshme në tre opsione pëlhure:

 • Pëlhura prej pelushi (shumëngjyrëshe dhe të argjendë)
 • Pëlhura klasike (ngjyrë gri dhe të zezë) janë një material poliester i lëmuar dhe i endur
 • Pëlhura  me rrjetë të ftohtë (ngjyrë gri e errët) ka një sipërfaqe të lëmuar për të maksimizuar rrjedhën e ajrit për ta mbajtur fëmijën të freskët dhe të rehatshëm

Karakteristikat:

 • Të gjitha pëlhurat hiqen lehtësisht dhe lahen në lavatriçe
 • Lidhet me Bluetooth
 • Lidhet me pajisje MP3 për të shtuar meloditë
 • Pozicione dinamike qëndrimi
 • Ulësja mund të hiqet lehtësisht
 • Ofron siguri të lartë për vogëlushët
SKU: N/A Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Materiali

Klasike e Zezë, Klasike Gri, Rrjetë Gri e errët, Tekstile e Argjendë, Tekstile Shumëngjyrëshe

SHPORTA NË BEE

close