,

Relaksues i dhëmbëve të bebeve

Mam
Availability:

16 stok


Relaksues i dhëmbëve të bebeve është ideal për fazën e parë të daljes së dhëmbëve të bebeve. Ofron qetësim dhe lehtësim të menjëhershëm veçanërisht në zonën e dhëmbëve të përparm.  Veçanërisht i përshtatshëm për bebet e vogla nga +2 muajsh. Pajisur me një kuti praktike sterilizuese dhe mbajtëse.

800 L

16 stok

Relaksues i dhëmbëve të bebeve është ideal për fazën e parë të daljes së dhëmbëve të bebeve. Ofron qetësim dhe lehtësim të menjëhershëm veçanërisht në zonën e dhëmbëve të përparm.  Veçanërisht i përshtatshëm për bebet e vogla nga +2 muajsh. Pajisur me një kuti praktike sterilizuese dhe mbajtëse.

Marka

Ngjyra

Jeshile

SHPORTA NË BEE

close