Sold out!

Kosh për lodra

3 Sprouts
Availability:

S’ka stok


Sënduku i lodrave me figurën e hipopotamit ndihmon në organizimin e cdo dhome me lodra, që të mos duket e rrëmujshme. Me anët e përforcuara nga kartoni, kjo kuti qëndron në këmbë edhe kur është bosh. Gjithashtu kapaku nuk lejon të shohësh lodrat, gjë që e bën më estetike për dhomën. Me përmasat e mëdha që ka sënduku ju mund të vendosni në të një shumëllojshmëri lodrash dhe t’i mbani te sistemuara.

Karakteristikat:

  • Ky aksesor nga 3 Sprouts e bën të lehtë sistemimin dhe organizimin e një dhome plot lodra.
  • Dimensionet: 38 x 61 x 37 cm
  • Materiali: 100% poliestër.
  • E disponueshme me figura të ndryshme kafshësh, për ta bërë më argetues këndin e lojrave në dhomën e fëmijës tuaj.

4,600 L

Sold out!

SHPORTA NË BEE

close