Rimbushje për sapunët aromatikë

EurekaKids
Availability:

2 stok


Rimbushje për sapunët aromatikë prej 450gr, e cila mund të përdoret për të modeluar sapunët nga elementët që përmbahen në kutitë “Soaps qesharake për banjë” dhe sipas mënyrës së rekomanduar të përdorimit.

Këshilla përdorimi:

 • Priteni sapunin në kube 3cm x 3cm.
 • Vendosni 2 ose 3 zare në një enë.
 • Shkrihet 1 ose 2 minuta në mikrovalë. Baza nuk duhet të vlojë.
 • Kujdes sepse shkrihet në 70ºC.
 • Kur sapuni është i lëngshëm, parfumi duhet të shtohet dhe të vendoset në kallëpe.
 • Prisni afërsisht 1 orë para se të hiqeni nga myku.

Karakteristikat:

 • Përmasat: 17.6cm (Lartësia) x 12.1cm (Gjerësia) x 4cm (Gjatësia).
 • Mosha: + 7 vjeç.

1,600 L

2 stok

Rimbushje për sapunët aromatikë prej 450gr, e cila  mund të përdoret për të modeluar sapunët nga elementët që përmbahen në kutitë “Soaps qesharake për banjë” dhe sipas mënyrës së rekomanduar të përdorimit.

Këshilla përdorimi:

 • Priteni sapunin në kube 3cm x 3cm.
 • Vendosni 2 ose 3 zare në një enë.
 • Shkrihet 1 ose 2 minuta në mikrovalë. Baza nuk duhet të vlojë.
 • Kujdes sepse shkrihet në 70ºC.
 • Kur sapuni është i lëngshëm, parfumi duhet të shtohet dhe të vendoset në kallëpe.
 • Prisni afërsisht 1 orë para se të hiqeni nga myku.

Karakteristikat:

 • Përmasat: 17.6cm (Lartësia) x 12.1cm (Gjerësia) x 4cm (Gjatësia).
 • Mosha: + 7 vjeç.
SKU: 075730E Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+7 vjeç

SHPORTA NË BEE

close