, ,

Unaza Sophie la Girafe

Sophie La Girafe
Availability:

15 stok


Sophie la Girafe Ring Teether është ideale për të qetësuar vogëlushët tuaj që vuajnë nga mishrat e dhëmbëve. Kjo unazë për qetësimin e mishrave të  dhëmbëve është e bërë nga gomë 100% natyrale  dhe ndihmon vogëlushët gjatë fazës delikate të daljes së dhëmbëve. Veshët e Sophie, brirët dhe pjesa e unazës mund të kafshfohen nga vogëlushët tuaj pa asnjë problem.

Karakteristikat:

  • Qetësues për mishrat e dhëmbëve të vogëlushëve
  • Veshët e Sophie, brirët dhe pjesa e unazës janë të buta
  • Ideale për fazën e daljes së dhëmbëve
  • Bërë nga gomë 100% natyrale
  • Lehtësisht për tu kapur dhe mbajtur nga duart e vogla të vogëlushëve

2,000 L

15 stok

Sophie la Girafe Ring Teether është ideale për të qetësuar vogëlushët tuaj që vuajnë nga mishrat e dhëmbëve. Kjo unazë për qetësimin e mishrave të  dhëmbëve është e bërë nga gomë 100% natyrale  dhe ndihmon vogëlushët gjatë fazës delikate të daljes së dhëmbëve. Veshët e Sophie, brirët dhe pjesa e unazës mund të kafshfohen nga vogëlushët tuaj pa asnjë problem.

Karakteristikat:

  • Qetësues për mishrat e dhëmbëve të vogëlushëve
  • Veshët e Sophie, brirët dhe pjesa e unazës janë të buta
  • Ideale për fazën e daljes së dhëmbëve
  • Bërë nga gomë 100% natyrale
  • Lehtësisht për tu kapur dhe mbajtur nga duart e vogla të vogëlushëve
Marka

Materiali

Gomë 100% natyrale

SHPORTA NË BEE

close