,

Roboti Arti 3000

EurekaKids
Availability:

1 stok


Artie 3000 është roboti i ri që do t’u mësojë kurishtarëve të vegjëlve dhe që e duan teknologjinë të programojnë. Me robotin Artie 3000 do të jetë shumë argëtuese për të krijuar, pasi vjen e përgatitur për të vizatuar dizajne, forma dhe lojëra të para-programuara të ndryshme. Në këtë mënyrë, të vegjlit mund të mësojnë programimin bazë, gjeometrinë dhe matematikën në të njëjtën kohë.

Karakteristikat:

 • Artie 3000 ka lëvizje 360º, mund të lëvizë në çdo drejtim.
 • Robot Arti 3000 është me telekomandë
 • Ka lidhje Wi-Fi në mënyrë që fëmijët ta përdorin kudo dhe kurdo që të duan
 • E përputhshme me MAC, PC ose Tablet.
 • Kërkon 4 bateri AA, të pa përfshira
 • Përmban 3 karta aktiviteti
 • Ka 4 markera (blu, jargavan, jeshile dhe rozë)
 • Kërkon bateri AA (nuk përfshihen)

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +7 vjeç
 • Përmasat: 15.5 x 14 cm

 

7,500 L

1 stok

Artie 3000 është roboti i ri që do t’u mësojë kurishtarëve të vegjëlve dhe që e duan teknologjinë të programojnë. Me robotin Artie 3000 do të jetë shumë argëtuese për të krijuar, pasi vjen e përgatitur për të vizatuar dizajne, forma dhe lojëra të para-programuara të ndryshme. Në këtë mënyrë, të vegjlit mund të mësojnë programimin bazë, gjeometrinë dhe matematikën në të njëjtën kohë.

Karakteristikat:

 • Artie 3000 ka lëvizje 360º, mund të lëvizë në çdo drejtim.
 • Robot Arti 3000 është me telekomandë
 • Ka lidhje Wi-Fi në mënyrë që fëmijët ta përdorin kudo dhe kurdo që të duan
 • E përputhshme me MAC, PC ose Tablet.
 • Kërkon 4 bateri AA, të pa përfshira
 • Përmban 3 karta aktiviteti
 • Ka 4 markera (blu, jargavan, jeshile dhe rozë)
 • Kërkon bateri AA (nuk përfshihen)

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +7 vjeç
 • Përmasat: 15.5 x 14 cm

 

SKU: 8435404816285 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+7 vjeç

SHPORTA NË BEE

close