Sold out!

Roboti Marti

Robotical
Availability:

S’ka stok


Roboti Marti është një robot plotësisht i programueshëm, i krijuar për t’u dhënë fëmijëve një prezantim argëtues dhe praktik të kodifikimit dhe robotikës. Marty është gjithashtu një robot i zgjerueshëm, i përsosur për prodhuesit dhe arsimtarët.

Karakteristikat:

  • Pesha bruto (përfshirë paketën) 987.0 gr
  • Dimensionet: (përfshirë paketën) 250 x 200 x 100 mm

31,000 L

Sold out!

Roboti Marti është një robot plotësisht i programueshëm, i krijuar për t’u dhënë fëmijëve një prezantim argëtues dhe praktik të kodifikimit dhe robotikës. Marty është gjithashtu një robot i zgjerueshëm, i përsosur për prodhuesit dhe arsimtarët.

Karakteristikat:

  • Pesha bruto (përfshirë paketën) 987.0 gr
  • Dimensionet: (përfshirë paketën) 250 x 200 x 100 mm
SKU: 5060523940011 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close