,

Rods Games

EurekaKids
Availability:

1 stok


Me këtë lojë vizoresh prej druri, të vegjlit do të mësojnë zbërthimin e numrave të plotë në thyesa, si dhe veprime të tjera matematikore. Kartat e ndryshme propozojnë aktivitete të ndryshme që do të argëtojnë të vegjlit dhe do të ndihmojnë me zhvillimin e aftësive motorike të vogëlushëve si dhe rritjen e koordimint  sy-duar. Ky set përfshin 46 shirita druri me ngjyra të ndryshme 6 kartona kartoni me 12 dizajne në nivele të ndryshme.

Karakteristikat:

  • Të vegjlit do të mësojnë zbërthimin e numrave të plotë në thyesa, si dhe veprime të tjera matematikore.
  • Ndihmon me zhvillimin e aftësive motorike të vogëlushëve si dhe rritjen e koordimint  sy-duar
  • Përmban aktivitete të ndryshme që do të argëtojnë të vegjlit
  • Ky set përfshin 46 shirita druri me ngjyra të ndryshme 6 kartona kartoni me 12 dizajne në nivele të ndryshme

Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +3 vjeç

 

2,900 L

1 stok

Me këtë lojë vizoresh prej druri, të vegjlit do të mësojnë zbërthimin e numrave të plotë në thyesa, si dhe veprime të tjera matematikore. Kartat e ndryshme propozojnë aktivitete të ndryshme që do të argëtojnë të vegjlit dhe do të ndihmojnë me zhvillimin e aftësive motorike të vogëlushëve si dhe rritjen e koordimint  sy-duar. Ky set përfshin 46 shirita druri me ngjyra të ndryshme 6 kartona kartoni me 12 dizajne në nivele të ndryshme.

Karakteristikat:

  • Të vegjlit do të mësojnë zbërthimin e numrave të plotë në thyesa, si dhe veprime të tjera matematikore.
  • Ndihmon me zhvillimin e aftësive motorike të vogëlushëve si dhe rritjen e koordimint  sy-duar
  • Përmban aktivitete të ndryshme që do të argëtojnë të vegjlit
  • Ky set përfshin 46 shirita druri me ngjyra të ndryshme 6 kartona kartoni me 12 dizajne në nivele të ndryshme

Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +3 vjeç

 

SKU: 8435404817848 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close