Rosa

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Rosa, kjo kukull e adhurueshme nga Moulin Roty dhe njëkohësisht një dhuratë e lezetshme! Një mik i ri për lojëra, përqafime, aventura dhe gjithashtu për të dekoruar dhomën e gjumit.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 23 cm.
  • Materialet: pambuk, poliester, elastan, liri.
  • Nga 12 muajsh.

3,800 L

1 stok

Rosa, kjo kukull e adhurueshme nga Moulin Roty dhe njëkohësisht një dhuratë e lezetshme! Një mik i ri për lojëra, përqafime, aventura dhe gjithashtu për të dekoruar dhomën e gjumit.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 23 cm.
  • Materialet: pambuk, poliester, elastan, liri.
  • Nga 12 muajsh.
Marka

SHPORTA NË BEE

close