Qilimi i sinjalistikave

Melissa & Doug
Availability:

10 stok


Qilimi i sinjalistikave | Ky qilim shumëngjyrësh për të luajtur, përfshim 4 automjete shpëtimi gati për aksion sa herë që ka një emergjencë! Mjaftueshëm i madh për trena, figura të lojrave të cuditshme dhe automjete nga të gjitha llojet, ai qilim i endur përmban një peizazh të qytetit të plotë me spital, stacion zjarri, helipad, stacioni i policise, apartamente, ndërtesa dhe shumë më shumë, të gjitha të lidhura me rrugë dy-kalimshe. I bërë në mënyrë të qëndrueshme për tu dukur i mrekullueshëm për kohërat e panumërta të lojërave që do të vijnë, ky qilim shtron një rrugë për zhvillimin e imagjinatës!

6,100 L

10 stok

Qilimi i sinjalistikave | Ky qilim shumëngjyrësh për të luajtur, përfshim 4 automjete shpëtimi gati për aksion sa herë që ka një emergjencë! Mjaftueshëm i madh për trena, figura të lojrave të cuditshme dhe automjete nga të gjitha llojet, ai qilim i endur përmban një peizazh të qytetit të plotë me spital, stacion zjarri, helipad, stacioni i policise, apartamente, ndërtesa dhe shumë më shumë, të gjitha të lidhura me rrugë dy-kalimshe. I bërë në mënyrë të qëndrueshme për tu dukur i mrekullueshëm për kohërat e panumërta të lojërave që do të vijnë, ky qilim shtron një rrugë për zhvillimin e imagjinatës!

SKU: 000772194068 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close