Qilimi hekurudhës

Melissa & Doug
Availability:

10 stok


Qilimi hekurudhës | Të gjithë në bord për disa aventura hekurudhore me këtë qilim të guximshëm dhe të gjallë treni! I bërë në mënyrë të qëndrueshme për tu dukur i shkëlqyeshem për kohërat e panumërta të lojërave që vijnë. Qilimi i endur me një mbështetje të rrëshqitur-provë vijnë me tre makina druri të lidhur, dhe përmban detaje si pista, një stacion treni, kalimin e oborrit, rrugët, vendkalimet hekurudhore, dhe më shumë për të akomoduar të gjitha llojet e automjeteve, të luajnë njerëz, dhe më shumë! Me këtë qilim, ka shumë mënyra për të mësuar dhe luajtur.

6,100 L

10 stok

Qilimi hekurudhës | Të gjithë në bord për disa aventura hekurudhore me këtë qilim të guximshëm dhe të gjallë treni! I bërë në mënyrë të qëndrueshme për tu dukur i shkëlqyeshem për kohërat e panumërta të lojërave që vijnë. Qilimi i endur me një mbështetje të rrëshqitur-provë vijnë me tre makina druri të lidhur, dhe përmban detaje si pista, një stacion treni, kalimin e oborrit, rrugët, vendkalimet hekurudhore, dhe më shumë për të akomoduar të gjitha llojet e automjeteve, të luajnë njerëz, dhe më shumë! Me këtë qilim, ka shumë mënyra për të mësuar dhe luajtur.

Marka

SHPORTA NË BEE

close