,

Tapet – Safari përqark Savanës

Melissa & Doug
Availability:

11 stok


Safari përqark Savanës | Bëhuni gati për aventura emocionuese të egra me këtë qilim të guximshëm! I bërë në mënyrë të qëndrueshme për tu dukur zgjedhja e shkëlqyeshme për kohërat e panumërta të lojërave që vijnë, qilimat e butë, të endura me një mbështetje kundra rrëshqitjeve, vijnë me tre figura të kafshëve të egra të grumbulluara (luani, gjirafa, elefanti) dhe një kamion safari prej druri, dhe përmban detaje si një shtëpize, rrugë e papastër, vrimë lotuese, kullotë, dalje në shkëmb dhe kafshë për të dhënë shumë mundësi për lojë krijuese. Vjen me një format të madh, mjaftueshëm për shumë fëmijë dhe lodra se bashku.

6,100 L

11 stok

Safari përqark Savanës | Bëhuni gati për aventura emocionuese të egra me këtë qilim të guximshëm! I bërë në mënyrë të qëndrueshme për tu dukur zgjedhja e shkëlqyeshme për kohërat e panumërta të lojërave që vijnë, qilimat e butë, të endura me një mbështetje kundra rrëshqitjeve, vijnë me tre figura të kafshëve të egra të grumbulluara (luani, gjirafa, elefanti) dhe një kamion safari prej druri, dhe përmban detaje si një shtëpize, rrugë e papastër, vrimë lotuese, kullotë, dalje në shkëmb dhe kafshë për të dhënë shumë mundësi për lojë krijuese. Vjen me një format të madh, mjaftueshëm për shumë fëmijë dhe lodra se bashku.

Marka

SHPORTA NË BEE

close