Qilimi Rrugët e Qytetit

Melissa & Doug
Availability:

4 stok


Qilimi Rrugët e Qytetit | Ky qilim shumëngjyrësh rrugore vjen me katër vetura për të hipur në rrugët dhe korsitë dhe terreni i tij i larmishëm e bën atë ideal për trena, figura të lojërave të çuditshme dhe automjete të të gjitha llojeve! I bërë në mënyrë të qëndrueshme për tu dukur i shkëlqyeshëm për kohërat e panumërta të lojërave që vijnë. Qilimi i endur përmban një fermë të bukur të rrethuar nga një sistem rrugor rrethor, i cili lidh një shkollë, parking, dyqan ushqimesh, liqenesh dhe më shumë. Të gjitha në  kompleks të përshtatshëm  lehtë për fëmijët që të luajnë

6,100 L

4 stok

Qilimi Rrugët e Qytetit | Ky qilim shumëngjyrësh rrugore vjen me katër vetura për të hipur në rrugët dhe korsitë dhe terreni i tij i larmishëm e bën atë ideal për trena, figura të lojërave të çuditshme dhe automjete të të gjitha llojeve! I bërë në mënyrë të qëndrueshme për tu dukur i shkëlqyeshëm për kohërat e panumërta të lojërave që vijnë. Qilimi i endur përmban një fermë të bukur të rrethuar nga një sistem rrugor rrethor, i cili lidh një shkollë, parking, dyqan ushqimesh, liqenesh dhe më shumë. Të gjitha në  kompleks të përshtatshëm  lehtë për fëmijët që të luajnë

SKU: 000772194006 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close