, , ,

Rrake

Sophie La Girafe
Availability:

25 stok


Sophie Soft Maracas Rattle, një produkt i domosdoshëm për të argëtuar vogëlushët! Falë formës ergonomike të dorezës, rraketakja është e lehtë për tu kapur dhe mbajtur. Për të qeshur, kur vogëlushi e shtrëngon atë, gjithashtu edhe për të parë e dëgjuar topat e vegjël shumëngjyrësh që përplasen mbi njëri-tjetrin.

2,000 L

25 stok

Sophie Soft Maracas Rattle, një produkt i domosdoshëm për të argëtuar vogëlushët! Falë formës ergonomike të dorezës, rraketakja është e lehtë për tu kapur dhe mbajtur. Për të qeshur, kur vogëlushi e shtrëngon atë, gjithashtu edhe për të parë e dëgjuar topat e vegjël shumëngjyrësh që përplasen mbi njëri-tjetrin.

Marka

SHPORTA NË BEE

close