Rreshto & numëro kupat

Plan Toys
Availability:

1 stok


Rreshto & numëro kupat | Një ndihmë mësimore e frymëzuar nga Montessori që motivon aktivitete kuptimplotë numerike. Të gjithanshëm dhe të përdoren për të plotësuar planet dhe aktivitetet e strukturuara të mësimit, apo edhe për të inkurajuar një lojë të pavarur eksploruese.

5,100 L

1 stok

Rreshto & numëro kupat | Një ndihmë mësimore e frymëzuar nga Montessori që motivon aktivitete kuptimplotë numerike. Të gjithanshëm dhe të përdoren për të plotësuar planet dhe aktivitetet e strukturuara të mësimit, apo edhe për të inkurajuar një lojë të pavarur eksploruese.

SKU: 8854740053602 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Ngjyra

Blu, E kuqe, E verdhë, Jeshile

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close