,

Rripi i veglave

Plan Toys
Availability:

6 stok


Rripi i veglave | Bëni të gjitha punët e çuditshme përreth shtëpisë me këtë rrip të dobishëm mjetesh për të apasionuarit pas ndërtimit! Ky rrip veglash i përshtatur në mënyrë ergonomike për fëmijët vjen me një çekan, kaçavidë, arrë, bulon dhe mund të rregullohet për t’iu përshtatur një fëmije. Ka gjithashtu xhepa që do të motivojnë të vegjlit për ti mbajtur me rregull dhe të organizuar në çdo kohë!

4,600 L

6 stok

Rripi i veglave | Bëni të gjitha punët e çuditshme përreth shtëpisë me këtë rrip të dobishëm mjetesh për të apasionuarit pas ndërtimit! Ky rrip veglash i përshtatur në mënyrë ergonomike për fëmijët vjen me një çekan, kaçavidë, arrë, bulon dhe mund të rregullohet për t’iu përshtatur një fëmije. Ka gjithashtu xhepa që do të motivojnë të vegjlit  për ti mbajtur me rregull dhe të organizuar në çdo kohë!

SKU: 8854740034854 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close