Ruleta panda

EurekaKids
Availability:

10 stok


Ruleta panda | Rrotulloni ruletën! Me Panda Party, të vegjlit në shtëpi duhet të përpiqen të jenë të parët që ndërtojnë enigmën e pandës së ngjyrës përkatëse. Një lojë ideale për të luajtur si ekip!

Karakteristikat:

 • Koleksion edukativ i Lojërave të Udhëtimit
 • Përmban 1 ruletë dhe 5 enigma
 • Lojë për 2-4 lojtarë
 • Mosha + 4 vjeç.
 • Madhësi ideale për të udhëtuar dhe për ta marrë atë kudo
 • Përmasat: 4.2cm (Lartësia) x 12.2cm (Gjerësia) x 16.2cm (Gjatësia)

1,400 L

10 stok

Ruleta panda | Rrotulloni ruletën! Me Panda Party, të vegjlit në shtëpi duhet të përpiqen të jenë të parët që ndërtojnë enigmën e pandës së ngjyrës përkatëse. Një lojë ideale për të luajtur si ekip!

Karakteristikat:

 • Koleksion edukativ i Lojërave të Udhëtimit
 • Përmban 1 ruletë dhe 5 enigma
 • Lojë  për 2-4 lojtarë
 • Mosha + 4 vjeç.
 • Madhësi ideale për të udhëtuar dhe për ta marrë atë kudo
 • Përmasat: 4.2cm (Lartësia) x 12.2cm (Gjerësia) x 16.2cm (Gjatësia)
SKU: 8435404816674 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close