Ruli metalik

Moulin Roty
Availability:

11 stok


Ruli metalik | Frymëzuar nga lodrat e fëmijërisë sonë. Një rul shumëngjyrësh metalik i zbukuruar me ilustrime të stilit të viteve 1950, që tregojnë një qen të çmendur, një rosë dhe një kangur të gjithë duke ndjekur njëri pas tjetrit!

Karakteristika:

  • Materiali prej metali
  • Mosha +1 vjeç

1,400 L

11 stok

Ruli metalik | Frymëzuar nga lodrat e fëmijërisë sonë. Një rul shumëngjyrësh metalik i zbukuruar me ilustrime të stilit të viteve 1950, që tregojnë një qen të çmendur, një rosë dhe një kangur të gjithë duke ndjekur njëri pas tjetrit!

Karakteristika:

  • Materiali prej metali
  • Mosha +1 vjeç
SKU: 3575677203803 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close