Sold out!

Rummy

EurekaKids
Availability:

S’ka stok


Rummy është një lojë shumë argëtuese që konsiston në formimin e grupeve me të njëjtin numër në ngjyra të ndryshme ose në shkallët me ngjyra. Një lojë fantastike për tu argëtuar me familjen ose miqtë. Lojërat në bord ndihmojnë në zhvillimin e përqendrimit dhe përcaktimin e strategjive.

Karakteristikat:

  • Nga 2 deri në 4 lojtarë.
  • Kohëzgjatja e përafërt: 30 minuta.
  • Mosha: + 7 vjeç.

2,000 L

Sold out!

Rummy është një lojë shumë argëtuese që konsiston në formimin e grupeve me të njëjtin numër në ngjyra të ndryshme ose në shkallët me ngjyra. Një lojë fantastike për tu argëtuar me familjen ose miqtë. Lojërat në bord ndihmojnë në zhvillimin e përqendrimit dhe përcaktimin e strategjive.

Karakteristikat:

  • Nga 2 deri në 4 lojtarë.
  • Kohëzgjatja e përafërt: 30 minuta.
  • Mosha: + 7 vjeç.
SKU: 8435404816292 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close