Sold out!
, ,

Kamion i shpëtimit të kafshëve Safari

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Kamion i shpëtimit të kafshëve Safari | Kafshët në rrezik! Aligatori, zebra, rinoceronti, elefanti, gjirafa, hipopotami dhe luani përshtaten në anët e kamionit prej druri , kështu që kjo lodër emocionuese është e përkryer për një lojë plot imagjinatë. Ngrini dhe hiqni derën e ngarkesave për të shkarkuar kafshët shumëngjyrëshe, pastaj numëroni dhe grumbulloni copat e drurit përpara se të ngarkoni kamionin dhe të siguroni derën. Idetë për të luajtur përfshijnë përforcimin e aftësive themelore dhe frymëzimin për lojën krijuese.

4,900 L

Sold out!

Kamion i shpëtimit të kafshëve Safari | Kafshët në rrezik! Aligatori, zebra, rinoceronti, elefanti, gjirafa, hipopotami dhe luani përshtaten në anët e kamionit prej druri , kështu që kjo lodër emocionuese është e përkryer për një lojë plot imagjinatë. Ngrini dhe hiqni derën e ngarkesave për të shkarkuar kafshët shumëngjyrëshe, pastaj numëroni dhe grumbulloni copat e drurit përpara se të ngarkoni kamionin dhe të siguroni derën. Idetë për të luajtur përfshijnë përforcimin e aftësive themelore dhe frymëzimin për lojën krijuese.

Marka

SHPORTA NË BEE

close