, ,

Safari Play Gym

EurekaKids
Availability:

1 stok


Mbulesa e aktiviteteve argëtuese, përveç argëtimit, përmirëson koordinimin, aftësitë motorike dhe zhvillon perceptimin vizual të vogëlushëve. Ka mënyra të ndryshme të lojës, vogëlushët mund të shtrihen me bark, me shpinë dhe të luajë për të arritur dhe kapur lodrat shumëngjyrëshe. Safari Play Gym përmban elementë që lëshojnë tinguj për të stimuluar shqisën e dëgjimit dhe ka zona të batanies që stimulojnë ndjenjen e prekjes. Dizajni i tij me format e kafshëve do t’i argëtojë dhe do të zgjojë kuriozitetin e vogëlushëve.

Karakteristikat:

 • Përmirëson koordinimin, aftësitë motorike dhe zhvillon perceptimin vizual të vogëlushëve
 • Ofron mënyra të ndryshme të qëndrimit
 • Përmban elementë që lëshojnë tinguj për të stimuluar shqisën e dëgjimit dhe ka zona të batanies që stimulojnë ndjenjen e prekjes
 • Ofron komoditet dhe rehati maksimale

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +0 muajsh
 • Përmasat: 55 x 85 x 85 cm

9,600 L

1 stok

Mbulesa e aktiviteteve argëtuese, përveç argëtimit, përmirëson koordinimin, aftësitë motorike dhe zhvillon perceptimin vizual të vogëlushëve. Ka mënyra të ndryshme të lojës, vogëlushët mund të shtrihen me bark, me shpinë dhe të luajë për të arritur dhe kapur lodrat shumëngjyrëshe. Safari Play Gym përmban elementë që lëshojnë tinguj për të stimuluar shqisën e dëgjimit dhe ka zona të batanies që stimulojnë ndjenjen e prekjes. Dizajni i tij me format e kafshëve do t’i argëtojë dhe do të zgjojë kuriozitetin e vogëlushëve.

Karakteristikat:

 • Përmirëson koordinimin, aftësitë motorike dhe zhvillon perceptimin vizual të vogëlushëve
 • Ofron mënyra të ndryshme të qëndrimit
 • Përmban elementë që lëshojnë tinguj për të stimuluar shqisën e dëgjimit dhe ka zona të batanies që stimulojnë ndjenjen e prekjes
 • Ofron komoditet dhe rehati maksimale

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +0 muajsh
 • Përmasat: 55 x 85 x 85 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close