,

Ndërto kamionin

4M
Availability:

1 stok


Mësoni rreth botës së energjisë së gjelbër në një mënyrë argëtuese dhe praktike. Ndërtoni këtë kamion dhe përgatitni baterinë e tij për veprim. Pastaj shtoni pak ujë të kripur për të fuqizuar baterinë dhe shikoni kamionin të ecë. Një projekt i shkëlqyeshëm shkencor i gjelbër dhe  Eko-Inxhinierik. Përfshin pjesë kamioni, bateri me energji kripë dhe udhëzime.

Karakteristikat: 

 • Është një aktivitet argëtues dhe edukues
 • Eksploroni botën magjepsëse të shkencës së gjelbër
 • Ndërtoni këtë kamion dhe përgatitni baterinë e tij për veprim
 • Një projekt i shkëlqyeshëm shkencor i gjelbër dhe  Eko-Inxhinierik

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +5 vjeç
 • Përmasat: 17 x 22 x 6 cm

2,400 L

1 stok

Mësoni rreth botës së energjisë së gjelbër në një mënyrë argëtuese dhe praktike. Ndërtoni këtë kamion dhe përgatitni baterinë e tij për veprim. Pastaj shtoni pak ujë të kripur për të fuqizuar baterinë dhe shikoni kamionin të ecë. Një projekt i shkëlqyeshëm shkencor i gjelbër dhe  Eko-Inxhinierik. Përfshin pjesë kamioni, bateri me energji kripë dhe udhëzime.

Karakteristikat: 

 • Është një aktivitet argëtues dhe edukues
 • Eksploroni botën magjepsëse të shkencës së gjelbër
 • Ndërtoni këtë kamion dhe përgatitni baterinë e tij për veprim
 • Një projekt i shkëlqyeshëm shkencor i gjelbër dhe  Eko-Inxhinierik

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +5 vjeç
 • Përmasat: 17 x 22 x 6 cm
SKU: 4893156034090 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+5 vjeç

SHPORTA NË BEE

close