Krijojmë Sapuna – Sapunët Aromatikë

EurekaKids
Availability:

2 stok


Sapunët aromatikë | Ky kit ju lejon të bëni sapunë të bukur dhe me cilësi të lartë falë bazës së glicerinës transparente që përfshin. Pasi glicerina të jetë shkrirë, fëmijët mund të shtojnë dozën e dëshiruar të parfumit dhe ngjyrosjes dhe vendosjen e përzierjes në një myk. Pas disa minutash, sapuni ftohet në formën e një zemre, luleje, konjaku, peshku … gjithçka shumë lehtë për t’u hequr nga myku. Testuar nën mbikëqyrjen mjekësore, lëkura shumë e ndjeshme mund të përdoret pa rrezik.

Karakteristikat:

  • Mosha: +7 vjeç.
  • Përmasat:34cm x 28cm x 4cm.
  • Pesha: 950 gr

4,000 L

2 stok

Sapunët aromatikë | Ky kit ju lejon të bëni sapunë të bukur dhe me cilësi të lartë falë bazës së glicerinës transparente që përfshin. Pasi glicerina të jetë shkrirë, fëmijët mund të shtojnë dozën e dëshiruar të parfumit dhe ngjyrosjes dhe vendosjen e përzierjes në një myk. Pas disa minutash, sapuni ftohet në formën e një zemre, luleje, konjaku, peshku … gjithçka shumë lehtë për t’u hequr nga myku. Testuar nën mbikëqyrjen mjekësore, lëkura shumë e ndjeshme mund të përdoret pa rrezik.

Karakteristikat:

  • Mosha: +7 vjeç.
  • Përmasat:34cm x 28cm x 4cm.
  • Pesha: 950 gr

SKU: 8433417184056 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close