,

Çantë kopshti- Mr. Monkey

Trixie
Availability:

1 stok


Me këtë çantë të lezetshme shpine, lumturia e të shkuarit në shkollë do jetë e pamasë.   Çanta ka një ndarje të madhe dhe një xhep të vogël përpara, ku mund të vendosen të gjithë aksesorët e nevojshëm për në shkollë. Xhepi kryesor dhe i përparëm kanë një zinxhir që i lejon fëmijët të hapin dhe mbyllin me shumë lehtësi. Ka rripa të rregullueshëm për ta mbajtur në shpinë dhe një dorezë nëse vendosni ta mbani në dorë. Për të mos krijuar ngatërresa, në brendësi çanta mundëson të vendoset një etiketë me emrin e personalizuar. Çanta vjen me një dizajn unik dhe me material shumë cilësor. Gjithashtu është e papërshkueshme nga uji.

Karakteristikat: 

 • Çantë shpine me dizajn unik
 • Material cilësor dhe i papërshkueshëm nga uji
 • Xhepat janë me zinxhir që i mundësojnë fëmijëve hapje dhe mbyllje me lehtësi
 • Çanta mundëson të vendoset një etiketë me emrin e personalizuar
 • Mund të hidhet në shpinë ose mbahet në dorë

Të dhënat teknike: 

 • Përmasat: 29 x 25 x 10 cm
 • Materiali: 100% prej pambuku

6,900 L

1 stok

Me këtë çantë të lezetshme shpine, lumturia e të shkuarit në shkollë do jetë e pamasë.   Çanta ka një ndarje të madhe dhe një xhep të vogël përpara, ku mund të vendosen të gjithë aksesorët e nevojshëm për në shkollë. Xhepi kryesor dhe i përparëm kanë një zinxhir që i lejon fëmijët të hapin dhe mbyllin me shumë lehtësi. Ka rripa të rregullueshëm për ta mbajtur në shpinë dhe një dorezë nëse vendosni ta mbani në dorë. Për të mos krijuar ngatërresa, në brendësi çanta mundëson të vendoset një etiketë me emrin e personalizuar. Çanta vjen me një dizajn unik dhe me material shumë cilësor. Gjithashtu është e papërshkueshme nga uji.

Karakteristikat: 

 • Çantë shpine me dizajn unik
 • Material cilësor dhe i papërshkueshëm nga uji
 • Xhepat janë me zinxhir që i mundësojnë fëmijëve hapje dhe mbyllje me lehtësi
 • Çanta mundëson të vendoset një etiketë me emrin e personalizuar
 • Mund të hidhet në shpinë ose mbahet në dorë

Të dhënat teknike: 

 • Përmasat: 29 x 25 x 10 cm
 • Materiali: 100% prej pambuku
SKU: 5420047912190 Kategori: , Etiketë:
Marka

SHPORTA NË BEE

close