, ,

Savons d’Artistes

EurekaKids
Availability:

1 stok


Me këtë çantë kozmetike DIY, lëreni imagjinatën tuaj të çlirohet ndërsa krijoni sapunë të jashtëzakonshëm artistikë, bashkëkohorë  dhe me përfshirje shumëngjyrëshe. Përdoreni këtë laborator krijues dhe kozmetik për të krijuar sapunë shumëngjyrësh dhe me aroma delikate me përfshirje të bukura! Sapunët me shirit syndet mund të jenë bashkëkohorë, romantikë ose magjikë me shkëndija vezulluese.

Kutia përmban:

 • 450 gr sapun glicerinë
 • 1 tub shkëlqimi
 • 3 kolorantë kozmetikë
 • 2 parfume kozmetikë
 • 5 pikatore
 • 1 udhëzues
 • 1 qese me lule
 • 1 kallëp me 6 forma
 • 1 grup udhëzimesh

Karakteristikat:

 • Me këtë çantë kozmetike DIY, lëreni imagjinatën tuaj të çlirohet ndërsa krijoni sapunë të jashtëzakonshëm artistikë
 • Përdoreni këtë laborator krijues dhe kozmetik për të krijuar sapunë shumëngjyrësh

3,900 L

1 stok

Me këtë çantë kozmetike DIY, lëreni imagjinatën tuaj të çlirohet ndërsa krijoni sapunë të jashtëzakonshëm artistikë, bashkëkohorë  dhe me përfshirje shumëngjyrëshe. Përdoreni këtë laborator krijues dhe kozmetik për të krijuar sapunë shumëngjyrësh dhe me aroma delikate me përfshirje të bukura! Sapunët me shirit syndet mund të jenë bashkëkohorë, romantikë ose magjikë me shkëndija vezulluese.

Kutia përmban:

 • 450 gr sapun glicerinë
 • 1 tub shkëlqimi
 • 3 kolorantë kozmetikë
 • 2 parfume kozmetikë
 • 5 pikatore
 • 1 udhëzues
 • 1 qese me lule
 • 1 kallëp me 6 forma
 • 1 grup udhëzimesh

Karakteristikat:

 • Me këtë çantë kozmetike DIY, lëreni imagjinatën tuaj të çlirohet ndërsa krijoni sapunë të jashtëzakonshëm artistikë
 • Përdoreni këtë laborator krijues dhe kozmetik për të krijuar sapunë shumëngjyrësh
Marka

Mosha

+8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close