,

Savons & Senteurs

EurekaKids
Availability:

1 stok


Ky laborator kreativ dhe kozmetik do t’i ndihmojë fëmijët të bëjnë shufra të bukura falë bazës së glicerinës transparente me cilësi të lartë të ofruar. Ky aktivitet DIY është sa i lehtë aq edhe argëtues dhe mund të përdoret në çdo kohë të ditës për të pasur gjithmonë duar të pastra, të buta dhe me aroma delikate. Falë këtij kompleti kozmetik, ju mund të krijoni 450g sapunë të bukur në formën e delfinëve, guaskave të detit apo edhe luleve me aromat e zgjedhjes suaj. Sapuni ftohet brenda pak minutash dhe merr format e zemrave, luleve, guaskave të detit ose peshkut dhe mund të hiqet lehtësisht nga kallëpi.

Kutia përmban:

 • 450 gr sapun
 • 10 forma
 • 3 kolorantë kozmetikë
 • 2 parfume kozmetikë
 • 5 pikatore
 • 1 udhëzues

Karakteristikat:

 • Do t’i ndihmojë fëmijët të bëjnë shufra të bukura falë bazës së glicerinës transparente me cilësi të lartë të ofruar
 • Aktivitet DIY është sa i lehtë aq edhe argëtues
 • Ju mund të krijoni 450g sapunë të bukur në formën e delfinëve, guaskave të detit apo edhe luleve

4,500 L

1 stok

Ky laborator kreativ dhe kozmetik do t’i ndihmojë fëmijët të bëjnë shufra të bukura falë bazës së glicerinës transparente me cilësi të lartë të ofruar. Ky aktivitet DIY është sa i lehtë aq edhe argëtues dhe mund të përdoret në çdo kohë të ditës për të pasur gjithmonë duar të pastra, të buta dhe me aroma delikate. Falë këtij kompleti kozmetik, ju mund të krijoni 450g sapunë të bukur në formën e delfinëve, guaskave të detit apo edhe luleve me aromat e zgjedhjes suaj. Sapuni ftohet brenda pak minutash dhe merr format e zemrave, luleve, guaskave të detit ose peshkut dhe mund të hiqet lehtësisht nga kallëpi.

Kutia përmban:

 • 450 gr sapun
 • 10 forma
 • 3 kolorantë kozmetikë
 • 2 parfume kozmetikë
 • 5 pikatore
 • 1 udhëzues

Karakteristikat:

 • Do t’i ndihmojë fëmijët të bëjnë shufra të bukura falë bazës së glicerinës transparente me cilësi të lartë të ofruar
 • Aktivitet DIY është sa i lehtë aq edhe argëtues
 • Ju mund të krijoni 450g sapunë të bukur në formën e delfinëve, guaskave të detit apo edhe luleve
Marka

Mosha

+8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close