,

School Bag Copper and Navy

Leçons de Choses
Availability:

1 stok


School Bag Copper and Navy është çantë ideale për në shkollë. Është tejet praktike për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe aksesorë të tjerë shkollorë. Gjithçka që iu duhet fëmijëve në shkollë mund ta mbajnë me School Bag Copper and Navy, e cila  është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur dhe praktike.

Karakteristikat:

  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 21 x 27 cm

2,000 L

1 stok

School Bag Copper and Navy është çantë ideale për në shkollë. Është tejet praktike për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe aksesorë të tjerë shkollorë. Gjithçka që iu duhet fëmijëve në shkollë mund ta mbajnë me School Bag Copper and Navy, e cila  është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur dhe praktike.

Karakteristikat:

  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 21 x 27 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close