,

School Bag Navy and Yellow

Leçons de Choses
Availability:

1 stok


School Bag Navy and Yellow është çantë ideale për në shkollë. Është tejet praktike për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe aksesorë të tjerë shkollorë. Gjithçka që iu duhet fëmijëve në shkollë mund ta mbajnë me  School Bag Navy and Yellow, e cila  është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur dhe praktike.

Karakteristikat:

  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 21 x 27 cm

2,000 L

1 stok

School Bag Navy and Yellow është çantë ideale për në shkollë. Është tejet praktike për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe aksesorë të tjerë shkollorë. Gjithçka që iu duhet fëmijëve në shkollë mund ta mbajnë me  School Bag Navy and Yellow, e cila  është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur dhe praktike.

Karakteristikat:

  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 21 x 27 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close