,

Set shkencëtari

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Set shkencëtari | Zbuloni eksperienca të mrekullueshme me këtë veshje shkencëtaresh! Një përparëse e bardhë laboratori dhe një etiketë e ripërdorshme emri. Vogëlushët tuaj do t’i pëlqejnë shumë gjashtë eksperimentet e ilustruara të përfshira në kuti që ata mund të bëjnë në shtëpi duke përdorur syze, pjatën, tubin e provës, lugët matëse dhe kartën e hipotezës. Informacioni i detajuar mbi metodën shkencore e bën këtë lojë shumë argëtuese dhe edukative!

6,600 L

2 stok

Set shkencëtari | Zbuloni eksperienca të mrekullueshme me këtë veshje shkencëtaresh! Një përparëse e bardhë laboratori dhe një etiketë e ripërdorshme emri. Vogëlushët tuaj do t’i pëlqejnë shumë gjashtë eksperimentet e ilustruara të përfshira në kuti që ata mund të bëjnë në shtëpi duke përdorur syze, pjatën, tubin e provës, lugët matëse dhe kartën e hipotezës. Informacioni i detajuar mbi metodën shkencore e bën këtë lojë shumë argëtuese dhe edukative!

Marka

SHPORTA NË BEE

close