Sold out!

Scooter

Scoot & Ride
Availability:

5 stok


Scooter me një kapacitet ngarkese prej 80 kg për fëmijë edhe më të mëdhenj. Lartësia e timonit mund të rregullohet në një lartësi trupore prej 1.80m dhe mund të hiqet me prekjen e një butoni. Ndërtimi i shasisë së palosshme siguron një stabilitet ekstrem dhe një pamje krejtësisht të re me ngjyra unike. Rrotat janë bërë nga një material i veçantë gome i cili ofron kontroll më të mirë, butësi dhe efekt zbutës gjatë drejtimit. Goma anti-rrëshkitje, e vendosur në bazën e saj, siguron kontroll shtesë në të gjitha kushtet e motit.

Karakteristikat:

  • Mosha: 5+ vjeç
  • Lartësia: 118 – 180cm
  • Timoni: 60 – 90cm i rregullueshëm sipas dëshirës.
  • Pesha max: 80 kg në bazë.
  • Manuali përdorimit

18,100 L

Pastroje zgjedhjen

Scooter me një kapacitet ngarkese prej 80 kg për fëmijë edhe më të mëdhenj. Lartësia e timonit mund të rregullohet në një lartësi trupore prej 1.80m dhe mund të hiqet me prekjen e një butoni. Ndërtimi i shasisë së palosshme siguron një stabilitet ekstrem dhe një pamje krejtësisht të re me ngjyra unike. Rrotat janë bërë nga një material i veçantë gome i cili ofron kontroll më të mirë, butësi dhe efekt zbutës gjatë drejtimit. Goma anti-rrëshkitje, e vendosur në bazën e saj, siguron kontroll shtesë në të gjitha kushtet e motit.

Karakteristikat:

  • Mosha: 5+ vjeç
  • Lartësia: 118 – 180cm
  • Timoni: 60 – 90cm i rregullueshëm sipas dëshirës.
  • Pesha max: 80 kg në bazë.
  • Manuali përdorimit
Marka

Mosha

+5 vjeç

Ngjyra

Blu, Koral

SHPORTA NË BEE

close