Scooter 2n1

Scoot & Ride
Availability:

3 stok


Scooter 2n1, Scoot&Ride, janë shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga 1 vjeç deri në 5 vjeç. Falë stabilitetit, 2 rrotave të përparme dhe rrotës së pasme, produkti lejon që edhe fëmijët më të vegjël të lëvizin të ulur mbi të. Timoni mund të rregullohet sipas dëshirës, në 3 lartësi, pa mjete shtesë. Lartësia e sediljes mund të rregullohet sipas dëshirës, pa mjete shtesë.

Karakteristikat:

 • Mosha : 1 – 5 vjeç.
 • Lartësia : 82 – 118 cm.
 • Lartësia e sediljes : 22,5 – 29cm, e rregullueshme sipas dëshirës.
 • Timoni : 57 – 64cm, i rregullueshëm sipas dëshirës.
 • Pesha max. : 50kg në bazën e saj / 20kg në sedilje.
 • Manuali përdorimit

14,600 L

Pastroje zgjedhjen

Scooter 2n1, Scoot&Ride, janë shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga 1 vjeç deri në 5 vjeç. Falë stabilitetit, 2 rrotave të përparme dhe rrotës së pasme, produkti lejon që edhe fëmijët më të vegjël të lëvizin të ulur mbi të. Timoni mund të rregullohet sipas dëshirës, në 3 lartësi, pa mjete shtesë. Lartësia e sediljes mund të rregullohet sipas dëshirës, pa mjete shtesë.

Karakteristikat:

 • Mosha : 1 – 5 vjeç.
 • Lartësia : 82 – 118 cm.
 • Lartësia e sediljes : 22,5 – 29cm, e rregullueshme sipas dëshirës.
 • Timoni : 57 – 64cm, i rregullueshëm sipas dëshirës.
 • Pesha max. : 50kg në bazën e saj / 20kg në sedilje.
 • Manuali përdorimit

 

Marka

Mosha

Nga 1 vjeç deri në 5 vjeç

Ngjyra

Blu, Boronicë, Hiri, Kiwi, Limon, Pjeshkë, Rozë

prova

SHPORTA NË BEE

close