Sold out!
,

Scooter Highwaykick 1- 2 in 1- Black & Gold

Scoot & Ride
Availability:

S’ka stok


Scooter Highwaykick 1, 2 in 1, Black & Gold Limited Edition,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +1 vjeç deri në 5 vjeç. Falë stabilitetit, 2 rrotave të përparme dhe rrotës së pasme, produkti lejon që edhe fëmijët më të vegjël të lëvizin të ulur mbi të. Timoni dhe ulësja mund të rregullohet sipas dëshirës, në 3 lartësi të ndryshme, pa mjete shtesë. Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar.

Karakteristikat:

 • Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar
 • Ka stabilitet të lartë 2 rrotave të përparme
 • Timoni dhe ulësja mund të rregullohen sipas dëshirës (3 pozicione)

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: 1 – 5 vjeç
 • Lartësia: 82 – 118 cm
 • Lartësia e sediljes : 22.5 – 29 cm
 • Timoni: 57 – 64 cm
 • Pesha mbajtëse (baza):  deri 50 kg
 • Pesha mbajtëse (ulësja):  deri 20 kg

19,100 L

Sold out!

Scooter Highwaykick 1, 2 in 1, Black & Gold Limited Edition,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +1 vjeç deri në 5 vjeç. Falë stabilitetit, 2 rrotave të përparme dhe rrotës së pasme, produkti lejon që edhe fëmijët më të vegjël të lëvizin të ulur mbi të. Timoni dhe ulësja mund të rregullohet sipas dëshirës, në 3 lartësi të ndryshme, pa mjete shtesë. Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar.

Karakteristikat:

 • Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar
 • Ka stabilitet të lartë 2 rrotave të përparme
 • Timoni dhe ulësja mund të rregullohen sipas dëshirës (3 pozicione)

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: 1 – 3 vjeç
 • Lartësia: 82 – 118 cm
 • Lartësia e sediljes : 22.5 – 29 cm
 • Timoni: 57 – 64 cm
 • Pesha mbajtëse (baza):  deri 50 kg
 • Pesha mbajtëse (ulësja):  deri 20 kg
SKU: 4897033964289 Kategori: , Etiketë:
Marka

Mosha

1- 5 vjeç

Ngjyrë

Black & Gold

SHPORTA NË BEE

close