,

Scooter Highwaykick 3 Led- Lemon

Scoot & Ride
Availability:

5 stok


Scooter Highwaykick 3 Led- Lemon,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +3 vjeç deri në 6 vjeç. Siguron stabilitetin maksimal me anë të dy rrotave të përparme dhe një rrote të pasme. Gjithashtu është i pajisur me sistem frenimi, si një lloj mbrojtjeje për të mbajtur nën kontroll lëvizjet dhe rrotullimet e padëshiruara nga inercia. Scooter Highwaykick 3 Led ka një shasi të palosshme dhe rrota me ndriçim Led.  Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar.

Karakteristikat:

 • Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar
 • Ka stabilitet të lartë dhe është i pajisur me sistem frenimi
 • Shasia është e palosshme ndërsa rrotat janë me ndriçim Led
 • Timoni mund të rregullohet sipas dëshirës

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: 3- 6 vjeç
 • Lartësia: 96- 130 cm
 • Timoni: 62- 82 cm
 • Pesha mbajtëse:  deri 50 kg

13,900 L

5 stok

Scooter Highwaykick 3 Led- Lemon,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +3 vjeç deri në 6 vjeç. Siguron stabilitetin maksimal me anë të dy rrotave të përparme dhe një rrote të pasme. Gjithashtu është i pajisur me sistem frenimi, si një lloj mbrojtjeje për të mbajtur nën kontroll lëvizjet dhe rrotullimet e padëshiruara nga inercia. Scooter Highwaykick 3 Led ka një shasi të palosshme dhe rrota me ndriçim Led.  Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar.

Karakteristikat:

 • Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar
 • Ka stabilitet të lartë dhe është i pajisur me sistem frenimi
 • Shasia është e palosshme ndërsa rrotat janë me ndriçim Led
 • Timoni mund të rregullohet sipas dëshirës

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: 3- 6 vjeç
 • Lartësia: 96- 130 cm
 • Timoni: 62- 82 cm
 • Pesha mbajtëse:  deri 50 kg
Marka

Mosha

3- 6 vjeç

Ngjyrë

Lemon

SHPORTA NË BEE

close